Terrasoverkappingen

Welkom

Een terrasoverkapping of veranda vergroot uw woongenot het hele jaar door. Zo geniet u langer van het buitenleven en uw kostbare tuinmeubelen en kussens staan ten alle tijden lekker droog onder een terrasoverkapping.

Ook met regenweer geniet u nog van het buitenleven en in de herfst en winter kunt u lekker droog van binnen naar buiten. Kortom, een terrasoverkapping is een sieraad aan uw woning en in de tuin en maakt van uw terras en/of tuin het meest geliefde plekje van uw huis.

  • Een overdekt terras biedt tal van mogelijkheden: u kan langer genieten van de buitenlucht, ook bij kou en vochtige weersomstandigheden kunnen uw terras meubels rustig blijven staan zonder nat te worden.
  • Terrasoverkappingen zijn ook ideaal als rokersruimte bij cafe's en bedrijfsruimtes.
  • Een op maat gemaakte sfeervolle halogeenverlichting kan volledig worden ingebouwd waarbij de bedrading en transformatoren onzichtbaar in de profielen worden weggewerkt.
  1. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan deze word binnen 24 uur beantwoord.
  2. De levertijd van de terrasoverkapping is 3 weken
  3. Het laten plaatsen van de overkapping is ook mogelijk hiervoor hebben wij een eigen team van vakbekwame mensen die u overkapping binnen een dag plaatsen.
  4. De terrasoverkapping word geleverd met alle benodigheden en een duidelijke montage handleiding.
  5. Hier door is de terrasoverkapping zeer makkelijk zelf te plaatsen.

Offerteaanvraag:

Basic-Line

Slim-Line

Vragen?